No tattoo owner

No tattoo owner

Als make-up artieste is het tegenwoordig moeilijk. Wil ik me daar vooral op focussen? Waarom niet mijn grootste passie met de make-up verbinden?

Dan komt de vraagstelling: “Wat doe je nu echt het liefste?”

Het eerste antwoord wat dan in me opkomt is: “tekenen”. Dat maakt me zo gelukkig. Wanneer ik een potlood of pen in mijn handen neem vloeien er lijnen over het blad. Ik weet nooit op voorhand wat ik ga tekenen en dat maakt het keer op keer zo boeiend. Mijn werken zijn voor mij een beleving, iets wat er in mijn onderbewust zijnde omgaat. Iets waar ik naar verlang. Mijn werken gaan vooral over dieren en de natuur.  Als ik mijn perfecte leven visualiseer is het dan ook ergens in een bos in een klein tiny house. Waar ik omringd ben door de natuur en de rust. Waar ik zoveel kan tekenen en schilder als ik zelf wil. 

Mijn klein project is dan ook ArtisticMuaArt sinds eind 2019. Mijn tekeningen verwerken, in mijn werken als make-up artieste. Voor mij is make-up ook iets creatiefs. Mensen hun schoonheden nog meer accentueren, naar voren laten komen op een natuurlijke of creatievere manier.

Procreate

Mua: Nathalie Steensels

Fotograaf: kurt liefsoons

Model:  Alicia

Nathalie Steensels

Nathalie Steensels

Suggesties

Gwin Steenhoudt
Alice van Dael
Stefan Tackx
Camille Segaert
Nadina Maria Louisa Van de Velde
giedo claes
Pierre Liket
Maïté Jane
Melissa S
Isa De Wispelaere
Jean-Philippe Delberghe