FOD werkgelegenheid opent zijn deuren voor kunstenaars

Exposeer in het hart van Brussel

De FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal overleg roept geïnteresseerde kunstenaars op zich kandidaat te stellen voor een tijdelijke tentoonstelling in de inkomhal van zijn hoofdkantoor aan het Brusselse Zuidstation. De overheidsdienst wil kunstenaars een forum bieden en hun loopbaan ondersteunen.

Projectdossier
Geïnteresseerde kunstenaars kunnen een projectdossier indienen waarin o.a. het artistieke opzet en de invulling van de ruimte wordt beschreven. De dossiers kunnen verstuurd worden naar evenementen@werk.belgie.be en zullen worden beoordeeld door een comité dat is samengesteld uit personeelsleden van de FOD Werkgelegenheid.

Ondersteuning
Met dit initiatief wil de overheidsdienst kunstenaar ondersteunen. De centrale ligging en omvang (400 m2) van de inkomhal biedt een ideaal forum om in contact te treden met het grote publiek. Bovendien ondersteunt de FOD de tentoonstellingen logistiek (opbouw, vernissage, verzekeringen) en promotioneel (flyers, affiches, online communicatie en video’s).

Hier vindt u alle informatie voor een tijdelijke tentoonstelling in de inkomhal van de FOD Werkgelegenheid: https://evenementen.werk.belgie.be/nl/expo

Deadline
31 mei 2020
Organisator
FOD Werkgelegenheid
Locatie
Brussel