Foto: Luc van Uytvanck

Fotografiecircuit Vlaanderen

Oproep voor fotografen

Het Fotografiecircuit Vlaanderen organiseert permanent op maandelijkse basis een individuele tentoonstelling van een fotograaf die langs 18 cultuurcentra in Vlaanderen reist. Jaarlijks krijgen 11 nieuwe fotografen een kans.

(Foto: Luc van Uytvanck)

Bij de selectie wordt op de eerste plaats naar kwaliteit en variatie gezocht. Het circuit stond steeds open voor alle genres en benaderingswijzen.

De lijst van de fotografen die ooit aan het circuit deelnamen is indrukwekkend en velen hebben ondertussen hun weg gemaakt in het fotografisch landschap.

Het Fotografiecircuit Vlaanderen koos bewust voor de cultuurcentra als tentoonstellingsplatform. Inmiddels is er op elke locatie een vast publiek gegroeid, maar worden ook steeds de vele bezoekers aan de cultuurcentra, al of niet voorbereid, met het werk van de fotografen geconfronteerd.

Programmeren gebeurt per seizoen. Binnenkort gebeurt dit opnieuw voor de periode van oktober 2020 tot september 2021. Reeksen rond een thema maken het meeste kans.

Wie er bij wil zijn dient best zo snel mogelijk maar ten laatste voor 31 maart 2020 contact op te nemen met Jan Van Broeckhoven via mail jan.van.broeckhoven@atv.be of telefonisch op 0496 26 26 18.

Doelgroep
Fotografen
Deadline
31 maart 2020
Techniek