fotografieproject eu·fo·rie

Cultuur­cen­trum Het Perron brengt een ode aan de euforie in een online fotoreeks en een gedrukte poster­reeks in de stad. Maak deel uit van deze fotoreeks en stuur ons jouw foto’s tegen 28 februari. 

Euforie lijkt zeldzaam geworden. Nog even geen wilde feestjes vol zwetende lijven, nog even niet met de tranen in de ogen genieten van dat prachtige concert, nog even niet vieren op of naast het voetbalveld, nog even niet knuffelen met je familie of vrienden…

In de stilte van het culturele leven zoekt Het Perron opnieuw de euforie. Stuur jouw foto’s rond het thema ‘EUFORIE’ in en maak deel uit van een euforische online fotoreeks. Een jury maakt een selectie uit de ingezonden beelden, en de beste beelden worden gedrukt in een posterreeks. Deze posters krijgen een plaats op affichezuilen en achter vitrines, langs grote wegen en verborgen in kleine straatjes. Zo baant de euforie zich opnieuw een weg door Ieper en haar deelgemeenten. 

Bezorg ons jouw foto(‘s) van euforie in de breedste zin van het woord. Foto’s van herinneringen, van gelukzalige toekomstbeelden of wat euforie ook vandaag kan zijn. Toon de euforie in het grote, in het kleine, in het afwezige of in nog zoveel meer. Heel abstract of juist heel concreet.

Indienprocedure, timing en reglement

Elke amateur- of professionele fotograaf kan maximum drie foto’s insturen. Foto’s bezorgen kan t.e.m. 28 februari 2021 via het online webformulier via www.hetperron.be/euforie. Let erop dat je foto’s aan de vormelijke vereisten voldoen, zoals vermeld in het reglement.

Alle inzendingen worden gebundeld in een online fotoreeks. Een professionele jury maakt een selectie van de meest sprekende foto’s. Deze selectie wordt gedrukt op posters en verspreid in Ieper en deelgemeenten. Op 15 maart krijg je bericht of jouw foto(‘s) deel uitmaken van de posterreeks.

Dit is een project van Cultuurcentrum Het Perron met medewerking van BREEDBEELD en fotograaf Michaël Depestele

Deadline
28 februari
Organisator
Cultuurcentrum Het Perron