Het Gouden Penseel II

Internationale internetwedstrijd met tentoonstelling

Dit jaar wordt Habotai 30 en viert dat met de wedstrijd 'Het Gouden Penseel II'.

Dit jaar wordt Habotai 30 en viert dat met de wedstrijd 'Het Gouden Penseel II'. We inviteren  alle zijdeschilders om deel te nemen aan een internettentoonstelling die op de Facebook en Instagrampagina’s en op de website van Habotai zal gepubliceerd worden.  De schilderijen van de deelnemers zullen ook te bekijken zijn tijdens de 'Kunst op zijde'-tentoonstelling van 15 tot en met 25 oktober 2020 in de Galerij van het Rivierenhof in Deurne, Antwerpen.

Hoe deelnemen ?

Vul het inschrijvingsformulier  in op https://www.habotai.be/competition  en laad een foto op van je werk. Lees de veel gestelde vragen voor meer informatie over je deelname en de gang van zaken.

FAQ

Wat is het thema van de wedstrijd?

Het thema van de wedstrijd is kunst op zijde. 

Wanneer moet mijn werk binnen zijn?

Stuur ons het inschrijvingsformulier met een foto van je kunstwerk vóór 1 september 2020.

Wat kost het?

Inschrijving is gratis.

Wat kan ik winnen?

De trofee van het Gouden Penseel en de waardering van de internationale zijdeschilders gemeenschap.  Ook wordt je werk voorgesteld op de Kunst op zijde tentoonstelling van 15 t.e.m. 25 oktober 2020 in de Galerij van het Rivierenhof in Deurne, Antwerpen. 

Hoe neem ik deel?

Laad de foto van je kunstwerk op in het inschrijvingsformulier https://www.habotai.be/competition.  Vul alle verplichte velden in.  Door in te schrijven gaat u ermee akkoord dat we de foto van uw werk op de Habotai Facebook en Instagram pagina’s en op de Habotai website mogen publiceren en gebruiken voor reclamedoeleinden enkel voor HABOTAI evenementen en tentoonstellingen.

Hoe wordt de winnaar verkozen?

Alle werken zullen vanaf 15 oktober 2020 worden gepubliceerd op de Habotai website.  Het Bestuur van HABOTAI zal de werken nomineren die ook op de Habotai Kunst op zijde tentoonstelling van 15 tot en met 25 oktober 2020 in de Galerij van het Rivierenhof, Deurne, worden getoond. De bezoekers van de tentoonstelling zullen stemmen voor de winnaar van de wedstrijd van 'Het Gouden Penseel'.

Aan welke voorwaarden moet mijn werk voldoen om te kunnen deelnemen?  

Het kunstwerk moet minimaal uit 75% handgeschilderde zijde bestaan en indien mogelijk, speciaal gemaakt voor deze wedstrijd. Alle foto's worden geverifieerd door het Bestuur van HABOTAI met betrekking tot deze voorwaarde.

Met hoeveel werken kan ik deelnemen?

Iedere deelnemer kan één werk insturen.

Hoe moet ik mijn kunstwerk fotograferen?

Fotografeer uw werk in een rechte hoek en zodanig dat enkel uw werk te zien is op de foto.

De foto moet opgeslagen worden als een .jpg, met 300 dpi en een maximum bestandsgrootte van 5MB hebben.

 Hoe benoem ik de foto van mijn werk vóór het opladen?

Als titel gebruik je: LandVoornaamNaam.jpg, bijvoorbeeld NorwayLisaLarson.jpg

Wat als mijn foto niet voldoet aan de voorwaarden?

Alle foto's worden bekeken door het Bestuur van Habotai met betrekking tot de kwaliteit van de foto voordat deze wordt gepubliceerd. We zullen je contacteren indien we een bijkomende foto nodig hebben.

Deadline
1 september 2020
Techniek
Aantal werken per deelnemer
1