LensCulture Street Photography Awards

De straatfotografie van vandaag kan sterk variëren in hoe die eruit ziet en hoe die werd gemaakt, maar er zijn gemeenschappelijke elementen die het werk van alle groten kenmerkt: een liefde voor de onverwachte en openhartige momenten van het leven, een vermogen om visuele orde te vinden in de chaos van de wereld , en een ongeëvenaarde creatieve visie.

Veel van 's werelds meest iconische en memorabele foto's zijn gemaakt door straatfotografen, maar wie definieert dit genre vandaag de dag? Voor de zesde editie van de LensCulture Street Photography Awards, zoeken we de hele wereld af om daarachter te komen!

Als u op creatieve wijze de rare en prachtige momenten van het leven vastlegt terwijl ze zich om u heen ontvouwen, willen we uw werk zien! Het kan zijn dat u fotografeert met een oude camera in een nieuwe stad of uw smartphone gebruikt om het dagelijks leven in uw gemeenschap vast te leggen. Ongeacht uw gereedschap of uw locatie, we willen uw unieke perspectief van de straat zien, hoe u het ook definieert.

Winnaars zullen genieten van carrière-bevorderende mogelijkheden, waaronder een tentoonstelling in Parijs in november 2020, uitgebreide media-aandacht, projectie op internationale fotografie-festivals, geldprijzen en nog veel meer.

Deadline
22 april 2020