Window Walk 2020

13-14-15 maart 2020

Een tentoonstelling kan niet bestaan zonder kunstenaars & kunstwerken. Daarom gaat Gent Central elk jaar op zoek naar nieuwe, lokale talenten die de kans krijgen om hun kunstwerk ten toon te stellen op een van de etalages die de  handelaren, uit sfeergebied Gent Central, als canvas ter beschikking stellen. 

Window Walk is een initiatief van sfeergebied Gent Central naar het voorbeeld van The Big Draw/Drawing Days. Het is een uitgestippelde wandeling langs de vitrines van deelnemende handelaren tussen de Vrijdagmarkt en het einde van de Veldstraat. Op die etalages worden door verschillende kunstenaars tekeningen aangebracht.

WinWOW Walk

Elk jaar heeft deze speciale rondgang een ander thema waar de kunstwerken mee verbonden moeten zijn. Dit jaar draait alles rond ‘OMG! Van Eyck was here’. Gent Central gaat elk jaar op zoek naar nieuwe, lokale talenten die de kans krijgen om hun kunstwerk ten toon te stellen op een van de etalages die de plaatselijke handelaren als canvas ter beschikking stellen. Om dit alles nog wat op te leuken organiseert het sfeergebied tijdens de wandeling ook een zoektocht die aan de verschillende tekeningen gekoppeld is. Heb je een nauwkeurig oog of een groot verstand?
Waag dan zeker jouw kans! Misschien ga je wel met de prijs naar huis.

Creatieveling? We zijn op zoek naar kunstenaars die graag hun beeldende kunst op een vitrineraam willen brengen met (gratis) raamstiften. Schrijf hier in: https://www.gentcentral.be/windowwalk2020

Deadline
1 maart 2020