Black holes of IGNORANCE I

Black holes of IGNORANCE I

In onderzoek naar totalitaire systemen (Hannah Arendt, Pascal de Smedt, Sam Brokken, George Orwell,...) is het duidelijk dat de onwetenheid en het geloof in de éne singuliere boodschap makkelijker te vatten is dan deze die in diverse aspecten en vanuit onafhankelijke onderzoeksjournalistiek in de wereld wordt gezet.

Toen in juni 2020 al duidelijk werd dat we om te tuin waren geleid kwam er ontluisterend inzicht. Echter niet voor de leidinggevenden in het Westen. Zij hebben daar nog 2 jaar NIET naar gehandeld. Steeds meer mensen kwamen in opstand tegen deze Orwelliaanse wantoestanden. En dit terwijl bijna 7,5 miljard mensen in slaap waren gewiegd en hun onwetendheid bewust door angst werd vastgeklampt.
Het was roepen in de woestijn. Niemand wou uit de in de media singuliere boodschap stappen.

Het deed me denken aan de zwarte gaten in de ruimte waar alle licht en planeten werden weggezogen. Tot de energie zo groot wordt dat er door de implosie een nieuwe lichtstraal de ruimte wordt ingeblazen. Net zo had ik de indruk dat met de nieuwe technologie alle gezond verstand, de essentie van wetenschap en onderzoek en alle wijsheid en boeken en onderzoek werd weggezogen.

De miniatuur boeken die opgeslorpt worden in deze black holes en in de vergetelheid geraken in 2020-2022 zijn: "1984", "The Neverending story", "Handbook of the recently deceased", "scary stories", "le petit prince", enz...

Het grote boek die reeds helemaal opgeslorpt is, is het basishandboek voor geneeskunde.

2021-2022
28x28x28 cm
Lieven Godderis

Lieven Godderis

Suggesties

Sofie Bauwens ☆☽ zeeka
jana van ongevalle
Sandro D'Agostino
Jurgen Declerck
sophie van den berghe
Caroline Knockaert
An Boonen
Sofie Bauwens ☆☽ zeeka
Elizabeth Zijlstra
sophie van den berghe
Lennert Dirkx
Raf Dotremont
Caroline Knockaert