Over Beeld

Beeld is de plek voor kunstenaars, organisatoren en liefhebbers van beeldende kunst. Of je nu zelf werk maakt en dat wil delen, kunstenaars zoekt voor jouw kans of inspirerend werk wil zien: op Beeld kan het allemaal.  

Video

Voor kunstenaars 


Toon je werk  
Ben je als kunstenaar klaar om je werk met de wereld te delen? Met een profiel op ons online platform Beeld maak je eenvoudig je eigen portfolio aan. Nog op zoek naar een geschikte manier om je werk in de kijker te zetten? Met deze handige tips kom je stap per stap tot een sterk profiel.  
 
Breng je werk op de juiste plek 
Op Beeld vind je niet alleen tal van kunstenaars, je ontdekt er ook jouw volgende kans om naar buiten te komen met je werk. In dit handig overzicht bundelen wij externe kansen en eigen open calls die jouw werk kunnen uitdagen. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief krijg je regelmatig updates van nieuwe open calls.  
 

Maak hier je profiel aan

 
Voor organisatoren  


Beeld matcht 
Op Beeld brengen we jouw kans dichter bij de juiste kunstenaars.  Heb je een ruimte vrij? Zoek je het geschikte beeld bij een volgend posterontwerp? Of ben je nog op zoek naar die ene kunstenaar om je project te versterken?  
Beeld kan jouw toonkans in de verf zetten. Ben je klaar om deze te lanceren? Mail je promomateriaal (een campagnebeeld, korte tekst en een wedstrijdreglement) door naar ward@kunstwerkt.be.  
Op Beeld stellen we de kunstenaars voorop en hanteren we Creative Fair Play


Tips & tricks
Zet je de puntjes op de i voor je volgende open call? Zit je nog met enkele vragen terwijl je het wedstrijdreglement uitschrijft of hoe je de geknipte jury samenstelt? Deze online handleiding voor organisatoren kan je gebruiken om tot de perfecte open call te komen, of die nu klein of groot is. 


Start je zoektocht op Beeld  
Je kan op Beeld ook heel gericht zoeken naar kunstenaars in je buurt, of naar werken in een specifieke stijl. Dit doe je via onze zoekfunctie.  
Benieuwd naar de beeldend kunstenaars voor jouw volgende toonkans? Start je zoektocht hier op Beeld. 
 
Heb je vragen over Beeld? Lees hier onze FAQ na, of stel ons je vraag via info@beeld.be