Climate engineering with chemtrails, more then 2000 nuclear bomb explosions and more

Climate engineering with chemtrails, more then 2000 nuclear bomb explosions and more

In de lente van 2020 werd het duidelijk hoe blauw de hemel kon zijn. Dat was een hels verschil met ervoor en met nu.
Op mijn auto, mijn zonnepanelen en dakvensters moet ik nu maandelijks de aanslag van BORIUM (bruine vlekjes) en ALUMINIUMDIOXIDE (melkachtige film) afschrapen. Gewoon afspuiten of met zeep wassen is onvoldoende.

NET zoals in de drift van radioactief materiaal in Tsjernobyl werd verzwegen. Na Fukuchima werd de toegelaten radio-actieviteits straling eenvoudigweg met een factor 2000 verhoogd!

Dit komt NIET in onze media, maar is sinds WOII een georganiseerde misdaad tegen de mensheid. IN 2014 werd in Canade en de VS onafhankelijk onderzoek gedaan naar deze feiten met medeweten van onze regeringen!

Het onafhankelijke onderzoeksmateriaal te vinden op oa.: https://www.geoengineeringwatch.org/ laat er geen twijfel over bestaan dat dit op wapentechnologie gaat. Denk maar aan Agent Oranje in Vietnam enz...In deze documentaire leggen de onderzoekers de vinger op de wonde: https://www.youtube.com/watch?v=rf78rEAJvhY&t=587s

Ze laten militairen en kritisch-onafhankelijke beleidsmedewerkers en politici aan het woord die met documenten, filmmateriaal en metingen de zogenaamde 'climate change' uitleggen.

2020-2022
(40x50)cm
Lieven Godderis

Lieven Godderis

Suggesties

Germana Tack
Griet Verhaert
Natali Antonovich
Dominique Cambon
Floris Betrouw
Tijs Van Nieuwenhuysen
karel van schoote
Dominique Cambon
Tijs Van Nieuwenhuysen
Egbert Aerts
Tijs Van Nieuwenhuysen