Miejef  Callaert

Miejef Callaert

Biografie       Miejef Callaert
Schetsen en tekeningen, aquarel , figuratief en abstract, portretten  op bestelling, ontwerpen , concepten, tentoonstellingen en evenementen, cursussen, workshops en stages aquarelschilderen, coaching, meditatie en creatieve therapie.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Selecties en nominaties op wedstrijden voor aquarelschilderen in Antwerpen 1997, Boechout 1993 en 1995,Namen 1993, Trégastel Frankrijk 1993-1995, Libramont 2009, Albignasego Italië 2010.
Mijn concept ‘de 7 sjamaan groeten’ werd getoond in ‘Le Grand tour’, museum voor schone Kunsten Gent 2003 en de  ‘Stenen wachters’ werd o.a. in 2010 opgesteld in het provinciaal domein Wachtebeke tijdens het zomer-event ‘Parcours’.
Een van mijn ontwerpen werd in 2011 geplaatst voor de ingang van het home ‘Huyze Depauw’. Uitgevoerd in samenwerking met ‘The Nomad Concept’.
Individuele tentoonstellingen bij galerij Dujardin, La Perseveranza, het Cultureel Centrum Sint Amandus Beernem, Unizo-Waasland, CC De Vlier, Sint-Amandsberg, ID+-Art Knokke, Galerij Stadhuis Kaprijke, galerij ‘Mens en Natuur’ Sint-Martens-Latem, en als lid van de groep “Contemporary Watercolor Painters” in het brouwershuis te St-Martens Latem.
Stages in aquarelschilderen en workshops in St-Martens Latem, Ronse, Mirecourt Frankrijk, Amot Zweden.
Geboren in Gent op 19 augustus 1954.
Mijn activiteiten zijn niet zo direct onder één noemer te verzamelen, vandaar het lijstje bovenaan.
In de loop van de tijd heb ik me verdiept in meerdere disciplines, waarbij zowel  communicatie, Intuïtie en aanvoelen een belangrijke constante zijn geweest. De ontdekkingstocht naar techniek en know-how  werden een inherent gegeven.
Naast mijn artistieke werk houd ik er van om anderen op weg te helpen.  Het is boeiend om te doen en het helpt me om verdere evolutie mogelijk te maken.  Sinds 1995 geef ik ook workshops en stages in aquarelschilderen.
Miejef.callaert@telenet.be.

9040 Sint-Amandsberg