Open Call

Shameless Summer

Voor hun volgende Collectie is BuroMuro op zoek naar een diversiteit aan kunstenaars, illustratoren, grafisch ontwerpers en fotografen. Het thema voor de open call van dit jaar is 'Shameless Summer’. Denk aan de bourgondische levensstijl, lange en warme zomeravonden, sandalen met kousen en lauwe pintjes aan het water. Aan escapisme, vrijheid, je m'en foutisme, genieten van het alledaagse en vriendschap. Zonder grenzen. 

Hoe ziet jouw shameless summer eruit?

BuroMuro zal 25 werken selecteren binnen dit thema die als kunstdrukken in verschillende formaten worden geproduceerd. Deze werken zullen tentoongesteld worden in de Studio Binnenkyk in Mechelen (28 juni - 1 september 2024) en zullen te koop zijn op BuroMuro.com in verschillende formaten, met of zonder kader.

Deadline
19 mei 2024
Organisator
BuroMuro
Deelname

Deelnemen is gratis.

Inschrijven doe je door je werk tot en met 19 mei 2024 (middernacht) in te dienen op het online platform Beeld. Hierbij dien je in met een afbeelding van je werk, voorzien van een korte toelichting en een biografie via het inschrijvingsformulier.

Selectie

BuroMuro zoekt kunstenaars, illustratoren, grafisch ontwerpers en fotografen om deel te nemen aan de volgende editie van de Collectie.

Aanvragers moeten minstens 18 jaar oud zijn.

De selectie van het werk wordt gemaakt door de organisatie BuroMuro, curator en inspirator. Beslissingen van het selectiecomité zijn definitief.

Geselecteerde kunstenaars ontvangen de helft van de opbrengt bij elke verkoop van een print. En ontvangen zelf een print van hun geselecteerde werk. 

Reglement Shameless Summer