4AD zoekt een beeldend kunstenaar

Muziekclub 4AD zoekt een artistieke invulling van een deel van het gebouw.

Muziekclub 4AD vormt sinds 1988 een unieke culturele biotoop in de Westhoek, met een alternatieve programmatie. 4AD is bovendien een warm en geëngageerd huis met een sterk ecologisch profiel.

Sinds 2005 opereren wij vanuit de Kleine Dijk 57 in Diksmuide, vanuit onze duurzame muziekclub waar kwaliteit, sfeer en warmte primeren en de afstand tussen artiest en publiek minimaal is.

Aan de straatzijde van onze muziekclub staat een betonnen verhoging van 12m breed, 1 meter diep en 0.70m hoog. De verhoging mag in zijn volledigheid onder handen worden genomen.

Wij zoeken een creatieve invulling voor deze betonnen verhoging!

  • in de vorm van een beschildering, graffiti of…
  • geïnspireerd op het verhaal van 4AD (voor meer info, check onze site 4ad.be of mail naar eline@4ad.be voor een bezoek)

We zoeken een duurzame en weersbestendige invulling. We zorgen ervoor dat het werk minstens 3 jaar zichtbaar blijft.
Stuur je voorontwerp, materiaalkeuze en portfolio (of link naar website, instagram…) tegen vrijdag 27/05/’22 naar eline@4ad.be. Een professionele jury bekijkt de verschillende ideeën en zal een winnaar kiezen.

Wij zorgen voor een budget van 1000 euro (excl btw, inclusief materiaalkost) voor de uitvoering van dit ontwerp (uitvoering in juni ‘22).

Deadline
27 mei 2022