Atelier in beeld

Schrijf je (atelier) in

De allereerste editie van Atelier in Beeld vindt plaats op 7, 8 en 9 mei 2021, als de coronamaatregelen dat toelaten. Ben je beeldend kunstenaar of heb je een andere link met een atelier voor beeldende kunst en ben je enthousiast om de deuren van je atelier open te gooien voor het publiek? Dan is Atelier in Beeld helemaal iets voor jou!

Ben je beeldend kunstenaar, een student of leerkracht in het deeltijds kunstonderwijs, de begeleider of kunstenaar in een zorginstelling met een atelier, een coördinator of lid van een groepsatelier...? Kortom, heb je een link met een atelier voor beeldende kunst en ben je enthousiast om de deuren van je atelier open te gooien voor het publiek? Neem dan deel aan Atelier in Beeld. 

Lees zeker hier onze voorwaarden na en dubbelcheck bij alle puntjes. Je kan online inschrijven van 11 januari 2021 tot en met 15 februari 2021.

Geen magischer plek dan het atelier, waar beeldend kunstenaars op ideeën broeden, schetsen maken en nieuwe technieken uitproberen. Het is een veilige cocon waar je inspiratie zoekt en mag prutsen. Een plek waar je vaak lang zoekt vooraleer een werk echt ‘af’ is. Pottenkijkers zijn er dan ook zelden welkom.

Behalve tijdens Atelier in Beeld, een gloednieuw atelierweekend waarop kunstenaars en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten. Een uitgelezen moment om beeldend werk op een laagdrempelige manier te tonen én te ontdekken. 

Deadline
15 februari 2021
Organisator
Kunstwerkt