BBA Photography Prize

De BBA Photography Prize kent internationale fotografen ongeacht hun achtergrond verschillende prijzen toe, waaronder. een solo-show, geldprijzen en meer. De wedstrijd omvat twee tentoonstellingen: een tijdens de Berlin Photo Week in augustus en een in Kühlhaus Berlin in oktober. 

Berlin Photo Week is een prestigieus gemeenschapsevenement en een industriebeurs. Kühlhaus Berlin is een van de meest favoriete locaties van de stad voor culturele evenementen. 

Een jury van experts debatteert over de inzendingen en zorgt voor een onbevooroordeelde evaluatie en een hoge kwaliteitsstandaard. Fotografen kunnen tussen de 1-15 afbeeldingen insturen en strijden om 5 prijzen. De 1e, 2e, 3e prijs en de People’s Choice Award belonen fotografen voor hun visuele uitmuntendheid, verhalen vertellen, conceptueel denken, technisch vakmanschap en onderwerpdiepte over een reeks werken. De One Shot Award is echter bedoeld voor fotoliefhebbers die kunnen deelnemen met één enkele afbeelding - hun foto van hun leven. BBA Gallery zal de beste applicaties tonen via hun social media-profielen en website. 

Deadline deelname aan Berlin Photo Week: 31 mei 2021 
Deadline BBA Photography Prize exhibition & Award Show: 12 september 2021

Deadline
12 september 2021