Bos Academie

Warme oproep voor jonge artiesten

Vanaf 2021 zet Het Bos de deuren wijd open voor jonge artiesten, makers en denkers die snakken naar ruimte, tijd, ondersteuning of geld. Vandaar deze warme oproep: klop bij ons aan. We maken tijd en ruimte om te experimenteren en voorzien in productionele, logistiek, technische en/of financiële ondersteuning. 

Het Bos is een artistiek huis in de stad, een artistieke broedplaats waar kunst, sociale betrokkenheid en ontmoeting centraal staan. Bosacademie is een springplank voor eigen projecten binnen Het Bos. Zie het als een opleiding, een denkbad, een leertraject op diverse sporen en een presentatieplatform voor zowel artistieke beginners als creatieve ondernemers. Vanaf 2021 zet Het Bos de deuren wijd open voor jonge artiesten, makers en denkers die snakken naar ruimte, tijd, ondersteuning of geld.

Bezorg ons jouw idee, plan of project voor 31 december 2020 en misschien kan jij ook groeien en bloeien in de vruchtbare grond van Het Bos. Geen voorstel is te gek! Indienen doe je door een mail naar programma@hetbos.be te sturen met als onderwerp: “Bos Academie 2021”.

Concreet aanbod:
· Op maat gemaakte ondersteuning
· Werktijd en plek
· Netwerk en expertise

Criteria:
· Leeftijd tussen 18 en 28 jaar
· Project heeft ruimte voor een publiek moment: als slotstuk of als toonmoment van het work in progress
· Project is in overeenstemming met onze missie
· Je projectvoorstel bevat een korte biografie, beelden van bestaand werk en uiteraard, een beschrijving van je project. Maximum twee A4’s.
· Projectvoorstellen worden geselecteerd op basis van onder andere uitvoerbaarheid, scherpte en relevantie.

Deadline
31 december 2020
Aantal werken per deelnemer
1