FLACC werkplaatsproject

De oproep voor een werkplaatsproject is open voor alle beeldende kunstenaars. Door de diversiteit van onze werkplaatsen is de oproep voor projecten in diverse media en disciplines. Projecten met aandacht voor artistieke arbeid, die de kunstenwerkplaats bevragen of projecten met een nadruk op experiment, hebben onze voorkeur.

De werkperiode is 3 maanden fulltime of ongeveer 90 dagen verdeeld over verschillende periodes in 2020. FLACC biedt, naast technische, inhoudelijk en organisatorische begeleiding, de kunstenaars een accommodatie, een werkplaats, reiskostenvergoeding en een klein productie budget.

Aanvraagprocedure

Om een aanvraag in te dienen, vragen wij u om het aanvraagformulier in Acrobat Reader en het excel sheet (vul het budget in) te gebruiken. De aanvraag moet bestaan uit een uitgebreid projectvoorstel, een nauwkeurig gecalculeerd budget, een (voorkeurs)werkperiode en C.V. (in woord en beeld).

Meer informatie

Voor meer informatie contacteer Luuk Nouwen of Stef Renard via application@flacc.info.

Wie: beeldende kunstenaars in diverse media en disciplines.
Waar: FLACC, Genk
Wanneer: een aaneengesloten periode van 3 maanden of ongeveer 90 dagen verdeeld over verschillende periodes vanaf februari 2022 tot december 2022
Deadline: 1 augustus 2021

Deadline
1 augustus 2021

Downloads