Off the, Grid

Off the, Grid kijkt uit naar zijn derde editie en opent de deuren voor nieuw talent. Ben jij of ken jij een kunstenaar die in samenwerking met anderen wilt presenteren en op zoek is naar ruimte, budget, materiaal en tijd? 

Off the, grid is een ruimte in Leuven waar kunstenaars kunstenaars presenteren. Elk seizoen bezet een nieuwe groep van kunstenaars deze off-space waar ze ruimte en programma maken met en voor kunstenaars.

Door de Covidgerelateerde realiteit zijn onze deuren lange tijd gesloten gebleven. Eerlijk gezegd, we weten niet wanneer ze weer fysiek open zullen gaan. Artistieke creatie en presentatie kunnen echter niet uitzichtloos stilstaan.

Voor een nieuw seizoen, dat van april tot juni 2021 zal lopen, zoekt Off the, grid naar kunstenaars die in samenwerking met anderen willen presenteren. Individuen, organisaties, collectieven etc. mogen een seizoensprogrammatie voorstellen, wees je gewoon bewust van de mogelijke Covidmaatregelen.

Giet je ideeën voor seizoen#3 in een voorstel van één tot twee pagina’s en bezorg het ons voor 28 februari.

Een programma komt meestal tot stand in samenwerking en samenspraak met anderen. Voor vragen, discussies en meer: offthegrid@cas-co.be

Deadline
28 februari 2021