International FiKVA Award voor schilders 2022

De FiKVA Foundation kondigt haar 1e internationale wedstrijd voor realistische en figuratieve schilderkunst aan. Doe mee aan de eerste editie van de International FiKVA Award en maak kans op meer dan 5000 euro aan prijzen.
 

Deze wedstrijd is bedoeld om kunstenaars financieel aan te moedigen, te ondersteunen en hen de mogelijkheid te bieden hun beste werk online te exposeren.

De International FiKVA Award voor schilders is een wereldwijde online wedstrijd die open staat voor alle kunstenaars van 18 jaar of ouder.
De FiKVA Award verwelkomt inzendingen binnen alle genres, van klassiek realisme tot hyperrealisme, van surrealisme tot lowbrow en imaginative realism - zolang het kunstwerk realistisch is en niet abstract.

ONDERWERP & GROOTTE
Er zijn geen vereisten voor het onderwerp of de omvang van het werk - we zijn op zoek naar wat je beschouwt als je beste werk van de afgelopen twee jaar.

KOSTEN
Om je werk aan te bieden, moet je je registreren en inschrijvingsgeld betalen. - Deelname aan de FiKVA Award met slechts één werk: €25 - Je kunt maximaal 6 werken inzenden, per extra werk wordt er €10 aan de deelnameprijs toegevoegd.

DATA
Inzendingen open: 11 april 2022
Inzendingen sluiten: 11 juli 2022, 23:59 uur (Brusselse tijd).
Bekendmaking van selectie de top 20: 14 augustus 2022 (per e-mail en sociale media) Bekendmaking van alle winnaars: 21 augustus 2022 (Alle finalisten en winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht en gepubliceerd op zowel de FiKVA-website als de
sociale mediakanalen).
Online tentoonstelling van de finalisten opent: 25 aug 2022

PRIJZEN
Eerste prijs: Een geldprijs van 3000€ + deelname aan de online groepstentoonstelling van de finalisten + interview gepubliceerd op de FiKVA-website + permanente plaats op de FiKVA website + promotie via onze sociale mediakanalen.
Tweede prijs: Een geldprijs van 1500€ + deelname aan de online groepstentoonstelling van de finalisten + interview gepubliceerd op de FiKVA website + permanente plaats op de FiKVA website + promotie via onze sociale mediakanalen.
Derde prijs: Geldprijs van 500€ + deelname aan de online groepstentoonstelling van de finalisten + interview gepubliceerd op de FiKVA website. + permanente plaats op de FiKVA website + promotie via onze social media kanalen.
Eervolle vermelding (3 worden toegekend): Deelname aan de online groepstentoonstelling van de finalisten + permanente plaats op de FiKVA website + promotie via onze sociale mediakanalen.

Deadline
11 juli 2022