Jouw beeld in de Noordduinen?

Breedbeeld Fotowedstrijd 2021

Deze zomer trekt BREEDBEELD met haar jaarlijkse fotowedstrijd de duinen in. In samenwerking met de Gemeente Koksijde en Natuur en Bos van de Vlaamse overheid richten we ons met deze openluchttentoonstelling op fotografen van alle niveaus, actief binnen eender welke discipline. Neem deel en laat jouw beelden in dialoog treden met het prachtige landschap van de Noordduinen, een uniek stukje natuur aan onze Belgische Kust.

Geef jouw eigen insteek aan deze open call door je beelden te laten contrasteren met het unieke duinlandschap, door je te laten inspireren door de zomer en de natuur, of door er iets compleet anders mee te doen. Kleur gerust buiten de lijntjes, wij maken er in de expo zelf een mooi geheel van, in overeenstemming met het natuurdomein. We zijn alvast benieuwd naar jullie beelden en insteek. Insturen kan t.e.m. zondag 25 april. Veel succes en verras ons!

Praktisch
Hoe kan je inzenden? Laad min. 1 en max. 5 beelden op via onderstaand formulier. Er hoeft geen onderling verband te zijn tussen de beelden, maar dit mag wel. Als het een meerwaarde is, mag je jouw beeld(en) van een begeleidende tekst voorzien. Zet jouw naam in de bestanden die je instuurt: achternaam_voornaam_1/ achternaam_voornaam_2/ …
Voor wie? De wedstrijd staat open voor fotografen van alle disciplines en niveaus.
Extra: Er wordt door Natuur en Bos nog een extra selectie gemaakt, van de beelden met een link naar de natuur. De vijf door hen geselecteerde foto’s krijgen automatisch een plaats in de tentoonstelling.
Lees hier het wedstrijdreglement
Deadline: zondag 25 april
Deelname is helemaal gratis.

Deadline
25 april 2021