Marlene® appels 25-jarig jubileum

Jouw werk wereldwijd op miljoenen appels?

25 Jaar geleden zag ‘Marlene®’ het levenslicht door samenwerking, passie en toewijding van ruim 4600 appelboeren uit Zuid-Tirol/Südtirol (Italië). Om dit jubileum te vieren roept het merk wereldwijd kunstenaars op om inspiratie en creativiteit te verpakken in een kunstwerk dat het verhaal achter de appel vertelt.

Je kunt een foto van jouw creatieve uiting uploaden op de speciaal ontwikkelde internationale website (in vier talen). Er zijn geen kosten aan verbonden en je kunt deelnemen met maximaal drie inzendingen. Na controle worden de goedgekeurde bijdragen met de naam van de kunstenaar in een galerij gepubliceerd. De jury selecteert op basis van esthetische kwaliteit, feestelijke uitstraling en emotionele lading, welk ontwerp op verpakkingen en communicatie van de jarige Marlene® appels zal verschijnen. Maak kans om jouw werk op alle appels en campagne uitingen van Marlene® terug te zien.

Deadline: 15 november 2020

Je kunt je werk promoten door het in social media te plaatsen met #marleneartcontest 
Ontvang een van de 25 reischeques ter waarde van 1000 euro.
Daarnaast worden nog 24 deelnemers geselecteerd, die ook een reischeque ter waarde van 1.000 euro ontvangen voor een verblijf in een van de appelboerderijen van de Rode Haan. Laat je onderdompelen in de Wereld van Marlene® met de prachtige landschappen van het Italiaanse Zuid-Tirol/Südtirol en bezoek een van de telers van de appels met het blauwe stickertje. 
 
Rond 15 december 2020 maakt de jury de namen bekend van de verkozen werken. 
Meer weten over de online wedstrijd: https://25.marlene.it/

Deadline
15 november 2020
Aantal werken per deelnemer
3