Ben je op zoek naar een kans om je werk te tonen? Hier vind je open calls in de vorm van een opdracht, een wedstrijd of een project.

WIl je een open call op Beeld tonen?

16 januari 2022
M Leuven opent zijn zalen voor opkomend talent
31 maart 2022
10 januari 2022
1 maart 2022

Het Fotografiecircuit Vlaanderen biedt de kans aan Vlaamse fotografen om te exposeren in 17 cultuurcentra in Vlaanderen met een rondreizende individuele tentoonstelling, die start tijdens het seizoen 2022-2023.

13 december 2021

Tijdens de zomer van 2022 vindt voor de negende maal de jaarlijkse Internationale Kunsttentoonstelling ‘De Betoverende Tuin’ plaats in Jodoigne. Maak jij een kunstwerk als ‘center piece’? Het zal een centrale plaats innemen in al onze websites, publicaties, marketing, mails, press releases en natuurlijk ook tijdens de tentoonstelling. Het zal het kunstwerk en de kunstenaar in de spotlights plaatsen en dit gedurende het volledige seizoen. 

30 maart 2022
Ode aan de vele lokale vrijwilligers

Door de initiatiefnemer wordt een wedstrijd uitgeschreven voor het ontwerp, realisatie en plaatsing van een vast kunstwerk in de openbare ruimte op het grondgebied van de gemeente Rotselaar dat uiting geeft aan de waardering voor de vrijwilliger en hun belang in de instandhouding en versterking van een sterk sociaal weefsel. De wedstrijd wordt georganiseerd met steun van de gemeente Rotselaar.

31 december 2021
Zet uw kunstwerk op één lijn dwars door Europa

U bent een kunstenaar(ares), een muzikant(eà, een orkest, een dichter(es), een landschapsarchitect(e), een architect(e), een curator, een gallerie, een stichting, een particuliere kunstliefhebber? Zet uw kunstwerk op een rechte lijn dwars door Europa.

21 december 2021

Ben jij creatieve maker en wil je deel uitmaken van een nieuwe beweging in gedeelde storytelling? Doe mee aan de Open Call van puzzledstory.com. Puzzledstory is de creatieve community rond één en hetzelfde kortverhaal Puzzled, waarbij elke kunstenaar een nieuwe laag aan het verhaal toevoegt.