Zelf jureren via Beeld

Heb je je open call klaar, maar zoek je nog naar de ideale manier om de inzendingen te beheren en je winnaars te selecteren? Dan bieden we je met onze jureringstool van Beeld een ideale oplossing. Klaar om jouw kans aan een nieuwe doelgroep te presenteren?

Stel je open call samen

Wil je dat kunstenaars je overtuigen met hun portfolio? Met één creatie of een selectie van werken? Kies je liever uit een heleboel anonieme kunstenaars je favoriete werk(en) of laat je jou overtuigen door een korte motivatietekst?
Bij Beeld bepaal je helemaal zelf wat mogelijke deelnemers insturen. Samen met één van onze medewerkers stellen we het invulformulier van jouw toekomstige open call van a tot z samen. 

Kies je eigen jury

Het is vaak fijner, maar vooral interessanter, om samen met anderen de selectie te maken. Ook bij Beeld hebben we hieraan gedacht. Zo kun je externen toevoegen die zich samen met jou over de inzendingen willen buigen. Met de jureringstool van Beeld kun je verschillende externen mee laten beslissen over je winnaar(s). Wij bezorgen jouw juryleden toegang tot de tool, en brengen ze met een korte 'how to' op de hoogte van de werking ervan.

Selecteer je winnaar(s) 

Eens je open call is gelanceerd, kunnen kunstenaars met een profiel op Beeld hieraan deelnemen. Als organisator krijg je via de jureringstool nog voor het verstrijken van de deadline een inkijk in de inzendingen. Je kunt kunstenaars individueel scores toekennen, het overzicht behouden en je finale selectie beheren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over die ene inzending die je nét iets te laat in je spam-folder ontdekt.

Breng eerst je deelnemers op de hoogte...

Heb je na veel wikken en wegen een selectie met je favoriete kunstenaars klaar? Dan is het tijd om alle deelnemers, zowel met fijn als minder fijn nieuws, op de hoogte te brengen. Via Beeld kun je makkelijk je winnaars selecteren en blijf je zo het overzicht behouden. 

en daarna de buitenwereld.

Wil je jouw geselecteerde kunstenaars alvast online samenbrengen? Dan bieden we met Beeld ook de mogelijkheid om de profielen van je kunstenaars samen te brengen op een overzichtspagina. Makkelijk in te zetten voor jouw online én offline communicatie. 

Hieronder zie je hoe het jureren van jouw toekomstige open call eruit kan zien.
Heb je vragen? Contacteer info@beeld.be.

Video