Jouw geluid tijdens De Week van de Klank?

Voor de volgende editie zoekt De Week van de Klank geluidsinstallaties, workshops of klankervaringen, die passen binnen het thema voor 2023: de stem.

Denk aan stem als (het oudste) muziekinstrument, een menselijke expressievorm, maar ook aan stem(men) in de figuurlijke zin van het woord. Laat je verbeelding vooral vrij om het thema op een originele manier te interpreteren!

Ben jij bezig met een project dat je graag tot bij een publiek zou brengen? Kan jij mensen uitdagen met een verrassende workshop rond klank en stem? Zin om een intrigerende klankervaring te delen?

Stuur jouw project of evenement in via dit formulier, en verras ons met nieuwe ideeën voor De Week van de Klank in 2023! We kijken er naar uit jullie werk te mogen ontdekken.

De Week van de Klank heeft als doel het publiek een betere kennis van klank en geluid bij te brengen en het belang ervan in de samenleving te onderlijnen, via lezingen, concerten, voorstellingen, installaties.
Sind haar ontstaan in 2011 wil de Week van de Klank meer zijn dan enkel een festival. Het is een maatschappelijk gebeuren, deel uitmakend van een bredere internationale beweging die het geluid in al zijn aspecten wil ontdekken, en alle actoren binnen een samenleving bewust wil maken van het belang van een kwalitatieve geluidsomgeving.

Deadline
1 september 2022