It felt like breathing creating my first Kunstenaars atelier Baaigem 1994-1995

It felt like breathing creating my first Kunstenaars atelier Baaigem 1994-1995

Als je doet waar je hier in dit leven voor bedoeld bent, dan voelt dat als herboren worden. Je hebt je ware zin in dit leven gevonden. Dan voel ik me in de flow.

Ik werkte om ten brode als regisseur, scenarist en location-hunter voor de film en televisiewereld in België, Nederland en Cyprus. Bij dat werk was mijn drijfveer het groeien naar creatieve mogelijkheden. Ik vond deze niet in Vlaanderen. Ik ervaarde wel veel voldoening in het samenwerken en de contacten met de acteurs, technici en sommige collega regisseurs. Er was voornamelijk een gevoel van tekort, corruptie om subsidies en vriendjespolitiek. Ik zocht mee naar meer middelen en werkte mee aan de oprichting van het VAF en VTM. Voornamelijk mijn HR, logistiek-operationele en management kwaliteiten werden verder ontwikkeld.

Bij mij gaat dat om mensen inspireren om te zoeken naar wie ze zelf zijn. Het liefste doe ik dat in de natuur. Dat kan in een opleiding, academie of school zijn. Het beste werkt het als het ook mij voedt. Ik hoef dan geen applaus of extra success fee. De voldoening komt dan van binnenuit; uit mijn hart, mijn geest en mijn kinderen, partner en vrienden kunnen dat stralen van binnenuit zien en voelen.

Tijdens mijn commercieel werk kreeg ik veel zin om verder met mijn handen te creëren. Ik bouwde mijn eigen kunstenaarszolder atelier en later eigen studio.

En soms krijg je dan een nieuw dak boven je hoofd ;-)

Deze keer zonder youtube. Dat bestond toen nog niet hé !

9x7x4 meter
Lieven Godderis

Lieven Godderis

Suggesties

Eddy Bouquet
Rudi Snauwaert
Els Ghyselinck
walter dermul
Andronikos Boulougouris
Pieter Duyck
Patrick Delmouzée
Martha Vanhoof
Doris Grieten
Anneleen De Causmaecker
Loes De Gendt

b6

Steven 2
Lie Clonen